Bio-LNG:tä nyt saatavilla – olemme aloittaneet jakelun!

Lisätietoja
Mathias Westerholm,
Tuotepäällikkö, Bio-LNG
+358 45 7710 7410
mathias.westerholm@rohe.fi

Rohe Solutions on mukana kaasualan kehityksessä ja kehittää jatkuvasti tarjontaansa ympäristöystävällisempään suuntaan. Konkreettinen edistysaskel uusiutuvien polttoaineiden saralla voidaan ottaa nyt, kun Bio-LNG:n myynti ja jakelu on aloitettu.

Toimitamme Bio-LNG:tä teollisuudelle, liikenteelle ja meriliikenteelle samoin periaattein kuin tavanomaista LNG:tä. Toimitus onnistuu rekoilla ja jakelu Haminan LNG-terminaalista mahdollistaa joustavat toimitukset meriteitse.

Aloitimme sertifioidun Bio-LNG:n verkosta nesteytyksen Haminassa

Bio-LNG:n jakelun myötä myös sen nesteytys verkosta on alkanut Haminan LNG-terminaalissa kuten vastikään uutisoimme. Rohe Solutionsin jakelemalle verkosta nesteytetylle Bio-LNG:lle on myönnetty kansainvälisesti tunnustettu ISCC-sertifiointi ja ensimmäiset Bio-LNG:n toimitukset on jo toteutettu. Bio-LNG:tä tuotetaan verkosta nesteyttämällä yhteistyössä Hamina LNG:n kanssa.

– Biokaasu hankitaan suoraan kaasuverkosta ja verkosta nesteyttämisen avulla voimme osaltamme parantaa Bio-LNG:n saatavuutta markkinoilla. Uskon, että tarjoamamme Bio-LNG on asiakkaillemme kustannustehokas tapa vähentää päästöjä, Bio-LNG:stä Rohella vastaava tuotepäällikkö Mathias Westerholm kertoo.

Rohe Solutionsin tarjoaman Bio-LNG:n kestävyys osoitetaan laajalti tunnustetun ja käytetyn kansainvälisen ISCC-sertifioinnin avulla. Se takaa, että Rohe Solutionsilta hankittu Bio-LNG:n on tuotettu kestävästi. Sertifiointi lisää joustavuutta Bio-LNG:n käyttöön, sillä se mahdollistaa polttoaineen käytön myös Suomen ulkopuolella.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan alkuperävarmennettua Bio-LNG:tä, autamme mielellämme!


Kaikki artikkelit